Programmoer.dk
Programmør søges i Aalborg:
PHP programmør søges til job med fast løn og mulighed for god projektbonus.
Outsource PHP udvikling:
Vi har 6 års erfaring med danske projekter indenfor PHP udvikling.
Annoncer
Erudite Soft:
Professionel web programmering!

  Start

  Annonce
   » Opret
   » Slet/rediger

  Fremhævning
   » Pluslink
   » Toplink

  Andet
   » Outsourcing (NY!)
   » Nyhedsbrev
   » Kontakt
?  
?  
 

Søg:  


  Outsource din programmering

Outsourcing til blandt andet Indien er gennem de seneste år blevet meget populært, når virksomheder skal have tilført ressourcer indenfor udvikling af forskellige former af software. Outsourcing er blevet populært, da det er en yderst fleksibel måde at få adgang til nye programmører på. Samtidig er det billigt, og det sikrer ofte en stor vækst hos den virksomhed, som vælger at outsource.

Prisen for outsourcing er normalt under en tredjedel af, hvad en tilsvarende dansk programmør ville koste. Outsourcing til f.eks. Indien kan desuden sikre din virksomhed fleksibel arbejdskraft. Ved outsourcing skal du ikke håndtere ansættelse, opsætning af arbejdsplads, opsigelsesfrister m.m. Din outsourcing partner vil håndtere alle disse ting for dig - endda for en meget billig pris og med kort opsigelse!

Du kan helt uforpligtende få yderligere information fra Programmoer.dk's danske outsource partner, som har specialiseret sig i at hjælpe danske virksomheder med at outsource alle former for software udvikling til Indien. Indtast dit navn, firmanavn, e-mail og telefonnummer for at modtage yderligere information:

Navn:
Firmanavn:
E-mail:
Telefonnummer

info@programmoer.dk
http://www.programmoer.dk

Programmoer.dk
All rights reserved, 2003-2004

Klik for yderligere
kontaktinformation

.